PANEELGORDIJN KOPEN?

Paneelgordijnen kennen we ook onder de naam Japanse panelen. Deze verwijzing naar het Oosten duidt op de oase van rust die ze brengen in uw interieur. Paneelgordijnen zijn eveneens ideaal voor zeer brede ramen. Doordat u deze breedte opsplitst in verschillende delen, heeft de breedte van het raam geen invloed op de hanggedrag van het textiel dat gebruikt wordt voor de panelen.

 

Paneelgordijnen bestaan uit een metalen profiel met meerdere sporen. Per spoor wordt er een loopwagen voorzien waarop de stof met velcro bevestigd wordt. Voor de bediening kan u kiezen uit een trekstang of een koord.

 

Aangezien de stofkeuze voor paneelgordijnen gelijk is aan deze van de rolgordijnen, kunnen we stellen dat u een zeer uitgebreide keuze heeft aan kleuren en texturen. Ook kan er met een tekening of foto worden gewerkt, ook eigen afbeeldingen zijn mogelijk.

 

Paneelgordijnen kopen? Het moderne doch tijdloze uitzicht van paneelgordijnen maakt ze een ideale lange termijn keuze voor uw interieur! In combinatie met bijvoorbeeld overgordijnen heeft u een functionele raamdecoratie die u en warme en huiselijk gevoel zullen geven.

 

Kom zeker een bij ons langs bij Martinus Interieur in Asse  zodat we u meer kunnen vertellen over deze polyvalente raamdecoratie.

 

 

paneelgordijnen kopen


AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN BIJ VRAGEN OF VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTESEE IT . FEEL IT . LOVE IT