Rolgordijnen kopen?


Steeds op maat, gratis offerte.


Rolgordijnen zijn met voorsprong de meest gekozen binnenzonwering. Door de verschillende afwerkingsmogelijkheden en een zeer breed aanbod aan rolgordijndoeken, groeit deze populariteit wekelijks. . De bevestigingsmechanismen voor de oprolbuis zijn zeer divers. Er zijn zowel kunststof steunen als metalen steunen die indien gewenst van een cassette kunnen voorzien worden.

 

Het assortiment aan rolgordijndoeken laat toe om bij het rolgordijnen kopen te kiezen voor zeer uiteenlopende doeleinden. Zo kan u een transparant rolgordijn kiezen indien u maximale lichtinval wenst of eerder een verduisterend rolgordijn voor uw slaapkamer.

 

Als afwerkingsaccent kan u kiezen uit verschillende soorten onderlatten zodat uw rolgordijn naadloos aansluit bij de stijl van uw interieur.

 

Graag willen we de elektrische bediening van rolgordijnen extra in de kijker zetten. U kan kiezen voor bediening via wandschakelaar, afstandsbediening of domotica. Voor woningen waar geen elektriciteit voorzien is, bieden wij batterijoplossingen aan.

 

Rolgordijnen kopen? Breng een bezoek aan Martinus Home Interiors te Asse en u kan kennis maken met alle afwerkingsmogelijkheden, echt een aanrader om de juiste keuzes te maken.


Mag het iets pesoonlijk zijn?

 

Personalisatie van het interieur is de laatste jaren enorm belangrijk geworden. Iedereen wil net dat ingrediënt toevoegen wat zijn geheel uniek maakt. Onze photo collection leent zich daar perfect toe. Door één van de adembenemende foto's uit deze collectie in uw interieur te plaatsen als rolgordijn of paneelgordijn wordt alles spannender.

 

Als extra service maken wij een preview van het gekozen beeld op de door u bestelde afmetingen. Zo ziet u voor de productie van uw persoonlijk rolgordijnen of alles wordt zoals u het in gedachten had.

 

Kom langs in onze winkel en wij zullen u met veel enthousiasme deze aparte collectie laten zien.

Bij rolgordijnen met print kunnen dezelfde afwerkingsopties gekozen worden als bij standaard rolgordijnen. Wees dus gerust u kan ze perfect afstellen op uw interieurwensen. Be original !

 

  


Elektrisch comfort, het overwegen waard

Bij rolgordijnen kopen denken we spontaan aan de bijhorende bedieningskettingen. Jammer, want er bestaat ook een mogelijkheid om uw gordijnen elektrisch te bedienen. De motor zit verborgen in de buis zodat u aan elegantie niks inboet.

 

De aansturing gebeurt vervolgens via een schakelaar of afstandsbedieningen zodat u door één druk op de knop het rolgordijn op de gewenste positie brengt.

 

De mogelijkheden van elektrische bediening reiken heel ver. U kan favoriete tussenposities instellen of via specialere afstandsbediening zelfs gehele scenario's programmeren die uw woning beschermen tegen zon en warmte bij afwezigheid. De aanwezigheidssimulatie die hierdoor gecreëerd wordt is een extra troef op het vlak van inbraakpreventie.

 

Indien er geen elektrische voorziening is in de nabijheid van uw ramen, maken batterij oplossingen het toch mogelijk om uw rolgordijnen elektrisch te bedienen.

 

Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden, prijzen en opties die een elektrische bediening van uw raamdecoratie bieden.