VOUWGORDIJNEN KOPEN


STEEDS OP MAAT , HIERBIJ EEN PRIJSVOORBEELD:

BREED 140cm en HOOG  160cm (vanaf)

SYSTEEM MET KETTING

Standaardstof lichtdoorlatend : €249


Een zeer hoogwaardige afwerking van uw interieur kan vast en zeker met vouwgordijnen, ook wel American stores genoemd. . De baleinen die in de stof verwerkt zitten zorgen eveneens voor strakke lijnen in uw interieur. Door de nagenoeg oneindige keuze aan gordijnstoffen bestaan er vouwgordijnen voor elk interieur.

De elektrische bediening is geen overbodige luxe. Het optrekken van uw vouwgordijnen gebeurt met 1 druk op de knop waardoor u snel en efficiënt de gewenste lichtinval kan bekomen.

Het assortiment aan gordijnstoffen is echt verbluffend. U wilt vouwgordijnen kopen? U zal verbaasd zijn bij het bezoek aan onze winkel hoe ruim de keuze is.
Professionele tip: wij raden u aan om uw vouwgordijnen te voeren. Zo beschermt u de soms delicate stoffen optimaal tegen het zonlicht zodat u langer van uw product kan genieten. Indien het voeren van de American stores teveel van de lichtinval zou belemmeren, dan kan u kiezen voor de No Sun stoffen. Deze zijn lichtecht en zo ongevoelig voor verkleuring door zonlicht. Vouwgordijnen kopen? Breng zeker een bezoek aan Martinus Interieur  te Asse!