MATRAS KOPEN

Bij Martinus Interieur in Asse kan je een matras kopen in verschillende afmetingen verkrijgbaar in 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180 en 200cm breed.

De lengte kan op 190, 200, 210 en 220cm. 

Als u toch nog een andere maat heeft kan deze ook op maat worden gemaakt.

Wij kiezen bewust voor een Belgische fabrikant. Niemand weet beter hoe de Belg graag slaapt. 

POCKETVEER MATRAS

 

Een pocketvering matras kopen? Dit is een matras gevuld met veertjes die afzonderlijk zijn verpakt in zakjes. Het zakje om de veer zorgt ervoor dat ieder veertje zich, onafhankelijk van de anderen, kan aanpassen aan de vormen van uw lichaam.

Het aantal veertjes in de matras bepaalt hoe nauwkeurig het matras zich aan u kan aanpassen. Pocketveringmatrassen zijn leverbaar met respectievelijk 240 & 300 veren /m². Dit bepaalt voor een groot gedeelte de kwaliteit, levensduur en comfort van de matras.

 

Een matras met 5 ergonomische comfortzones zorgt ervoor dat de uitstekende delen (schouders) en de zwaardere delen (buik/heup) evenredig worden ondersteund. Matrassen met 7 ergonomische comfortzones zorgen ervoor dat alle lichaamsdelen (hoofd, schouders, taille, heup, bovenbeen, onderbeen en voeten) evenredig worden ondersteund. Deze comfortzones zijn symmetrisch opgebouwd. Hierdoor kan de matras regelmatig gedraaid worden en vergroot de duurzaamheid van de matras.

Boven de pocketveren komt de afdeklaag, deze kan in dikte en materiaal verschillen. Deze kan zijn koudschuim, visco ( traagschuim), latex en coolgel. 


HOOG-LAAG MICRO POCKETVEER

Een micro-pocketvering matras is een matras gevuld met veertjes die afzonderlijk zijn verpakt in zakjes. 

Door toepassing van een nieuwe techniek met afwisselend zowel hoge als lage pocketveren is er een systeem ontstaan dat voor bijna iedere gewichtsklasse te gebruiken is. Deze actief verende matras met bandstaal rondom is zeer soepel en sluit perfect aan bij het lichaam, ongeacht het lichaamsgewicht van de slaper.

 

Micro-pocket veren bieden wij enkel aan in 7 comfort zones. De 7 zones zorgen ervoor dat alle lichaamsdelen (hoofd, schouders, taille, heup, bovenbeen, onderbeen en voeten) evenredig worden ondersteund.