MET JASNO SHUTTERS MAAKT U EEN KAMER INDRUKWEKKEND

 

U wilt Jasno Shutters kopen ? Spring dan zeker eens binnen bij Martinus Home Interiors in Asse en ontdek het  verbluffende effect van deze shutters.

In iedere ruimte waar u shutters introduceert, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning: met JASNO shutters creëert u uw eigen , unieke sfeer. JASNO shutters zijn niet zomaar zonwering. Met deze houten binnenluiken met verstelbare lamellen tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Uitstekend te combineren met blinds, houten lamellen. En altijd voor u op maat gemaakt. Het grote voordeel van shutters is ook dat deze op de zijkant worden gemonteerd, hierdoor is bij montage in de dag steeds de mogelijkheid nog om het raam te openen.

jasno shutters kopen

Geef kleur aan uw huis met houten shutters

 

. Primewood shutters

Voor een exclusieve uitstraling van uw shutters kiest u voor onze primewood shutters van white teak. Kies voor primewood shutters uit verschillende beits-en lakkleuren uit de jasno-collectie. Of ga voor uw persoonlijk kleur en maak uw keuze uit het complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren. Primewood shutters zijn ook mogelijk met hygienilac: speciaal voor ruimtes waar steriele raambekleding vereist is. Het is mogelijk om de primewood shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht. Primewood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm, 89mm en 114mm lamellen.

 

 

. Ecowood Plus

Is een aanvulling op de reguliere Ecowood collectie. Omdat de lamellen gemaakt worden van het lichtere ABS materiaal kunnen de panelen breder worden geleverd. Daarnaast zijn de Ecowood Plus shutters leverbaar in 18 kleuren.

 

 


Shutters op maat gemaakt

 

Jasno shutters zien er niet alleen bijzonder degelijk uit, ze zijn het ook. Hoe dat komt? JASNO shutters zitten boordevol technische kunststukjes- waarvan de meeste verborgen blijven. Neem nou de verzonken scharnieren, of de technische zijstijl. Juist door deze onzichtbare kwaliteiten zijn onze shutters zo opvallend mooi en oersterk!

 

. Verzonken scharnieren: ons opvallendste kenmerk valt niet op! U erkent JASNO shutters aan de verzonken scharnieren. Ze zijn verborgen in de zijstijl van het paneel. Ze geven de shutters een strakk, eigentijdse look en zijn ijzersterk.

. Technische zijstijl: de zijstijlen waarin de lamellen bevestigd zijn, hebben een kern van meerdere lagen hardhout. Deze lagen hardhout zijn om en om met elkaar verlijmd. Dit geeft extra stevigheid aan shutters en beperkt kromtrekken tot een minimum.

. Pengatverbinding: de zijstijlen zijn verlijmd door middel van een zogenaamde pengatverbinding. Het grote lijmoppervlak in deze verbinding zorgt voor een zeer solide shutter.

. Kwartiersgezaagde lamellen: de lamellen van onze shutters zijn kwartiersgezaagd. Dit resulteert in lange, rechte lamellen. Daarnaast beperkt deze zaagwijze kromtrekken tot een minimum.

. Lakafwerking: de shutters zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en UV- bestendige meubellak.


Martinus Home Interiors

 

Kerkplein 3 - 1730 Asse ( Rechtover de Sint-Martinus kerk) Belgie

Tel 02.452.86.10  -  info@martinus.be  

BTW BE 0720.383.762

Open : 

dinsdag tot vrijdag : 13:30 - 18:00u

zaterdag : 10:00 - 18:00u doorlopend

zondag 14:00 - 17:00u ( eerste 2 zondagen van de maand)

Iedere 1ste donderdag v/d maand open tot 20.00u.

Wij maken ook tijd vrij om langs te komen bij u.

 

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.