Gordijnen op maat

Gordijnen zijn in raambekleding een synoniem voor veelzijdigheid. Nagenoeg elke interieur kan aangekleed worden met gordijnen en dit sinds jaar en dag. In moderne villa's zien we veel lichte stoffen die strak geconfectioneerd worden. In klassieke interieurs kan er geopteerd worden voor stijlvolle dessins in zwaardere stoffen die de grandeur van het interieur sterk accentueren.

 

 

U kan er vanop aan dat vakmanschap bij Martinus Interieur te Asse voorop staat zodat uw gordijnen op maat een echte eyecatcher worden in uw interieur.

 

Bij het verwerken van gordijnen kan u kiezen uit verschillende confectie opties. Ze bepalen in grote mate het uitzicht van uw gordijn. U kan in onze winkel terecht om de verschillende afwerkingen in detail te bekijken. Wij kunnen u ook op basis van de gekozen stof aanbevelen welke confectie de beste keuze zal zijn om het gordijn optimaal tot zijn recht te laten komen.

 

Wat betreft de stofkeuze bij het gordijnen kopen, zullen wij u niet teleurstellen. Een zeer uitgebreid aanbod van transparante stoffen, effen kleuren, klassieke en modieuze dessins evenals verduisterende gordijnstoffen wachten op u in onze winkel, Martinus Interieur te Asse.

Voor gordijnrails werken we oa samen met de firma Interstil. 

www.interstill.de


Gordijnen op maat: niet te conservatief

Bij de keuze van een gordijnstof zijn we allen geneigd om vrij tijdloos te denken. Dit resulteert in vele gevallen in de keuze voor een effen natuurtint of een vrij onopvallend dessin. In hedendaagse interieurs steekt echter meer en meer de trend op om van gordijnen en raamdecoratie een accent te maken. De rest van het interieur moet dan vanzelfsprekend iets soberder aangepast worden. Er wordt dan her en der met objecten gewerkt die refereren aan de accentkleuren van de gordijnen.


Gordijnen met een tijdloos design

Zolang als wij ons kunnen herinneren waren er al gordijnen. De stijl van interieurs is al vele malen veranderd over de voorbije decennia heen, maar gordijnen hebben zich steeds aangepast aan de veranderde smaken. Een typisch kenmerk van wat je met een gerust hart tijdloos design kan noemen. Zowel de zeer klassieke interieurs met gestoffeerde rolluikbakken als de hedendaagse strakke interieurs met grote raampartijen, allen staan ze goed met gordijnen. Een product met een dergelijke diversiteit zal niet snel aan populariteit verliezen. Wees er dus maar gerust op, als u kiest voor gordijnen dan kiest u voor tijdloos design.

gordijnen kopen Asse