GORDIJNEN MAKEN HET INTERIEUR

SAMEN MET ACCESSOIRES EN MEUBILAIR MAKEN GORDIJNEN JE INTERIEUR COMPLEET. ER IS ZOVEEL MOGELIJK DOOR TE SPELEN MET KLEUR, STOF, MATERIAAL EN DETAILS.

 Gordijnen zijn in raambekleding een synoniem voor veelzijdigheid. Nagenoeg elke interieur kan aangekleed worden met gordijnen en dit sinds jaar en dag. In moderne villa's zien we veel lichte stoffen die strak geconfectioneerd worden. In klassieke interieurs kan er geopteerd worden voor stijlvolle dessins in zwaardere stoffen die de grandeur van het interieur sterk accentueren.

 

U kan er vanop aan dat vakmanschap bij Martinus Interieur te Asse voorop staat zodat uw gordijnen op maat een echte eyecatcher worden in uw interieur.  

Een zeer uitgebreid aanbod van transparante stoffen, effen kleuren, klassieke en modieuze dessins evenals verduisterende gordijnstoffen wachten op u in onze winkel, Martinus Interieur te Asse.

Voor gordijnrails werken we oa samen met de firma Interstil. 

www.interstill.de


ELKE CONFECTIEMETHODE HEEFT EEN ANDERE UITSTRALING

 

Als u voor een overgordijn kiest, kunt u verschillende

confectiemethodes kiezen. De manier waarop uw gordijn 

geconfectioneerd wordt, bepaalt de uitstraling van het product.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de moderne wave. Of bent u

eerder fan van een klassieke confectie?

Voor elk wat wils!

 


VOERING, EEN GOEDE KEUZE

Als u uw overgordijnen samenstelt, zult u merken dat u steeds de optie krijgt om een voering te kiezen. Wij raden dit ten zeerste aan, aangezien het toevoegen van een voering aan de stof, de levensduur van uw product aanzienlijk kan verlengen.

 

Daarnaast is voering ook steeds interessant voor ruimtes die u wenst te verduisteren. Als u bijvoorbeeld voor een black-out voering kiest, kunt u uw overgordijnen gebruiken om een slaapkamer te verduisteren. Enkel wanneer u voor een transparante stof opteert, kunt u geen voering toevoegen.

De voering zou namelijk het transparante effect volledig wegnemen.

 

 

 

 

 

 

 AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN BIJ VRAGEN OF VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTESEE IT . FEEL IT . LOVE IT