WEES GOED GEZETEN

ZETELS DEMUYNCK

     Flemish Tradition

TIJDLOZE HANDGEMAAKTE ZITMEUBELS VAN DE HOOGSTE KWALITEIT

 

BELGISCHE AMBACHT VAN DE BOVENSTE PLANK

 

Opgericht in 1974 en met de 2de generatie aan het stuur, heeft zetelfabriek Demuynck een 40 jaar lange ervaring opgebouwd in het maken van hoogwaardige en duurzame zitmeubelen. Demuynck is een 100% Belgisch bedrijf met het volledig productieproces op 1 locatie.

 

GRONDSTOFFEN VAN DE BESTE KWALITEIT

 

Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt: rompen in massieve beuk met pen- en gatverbinding, semi-anilineleder, geselecteerde stoffen, metalen nossagvering en de hoogste densiteiten  van polyurethaanschuimen. De fabricage en stoffering worden uitgevoerd op ambachtelijke wijze, een professionele afwerking door handwerk. 

 

UW WENS IS HUN STREEFDOEL

 

Door de identiteit van Belgische kwaliteit en ambacht, is er een grote flexibiliteit.

ook qua afmetingen, hardheid en uitvoering worden de meubels volledig aangepast aan de wensen van de klant.

Maatwerk is hier dus mogelijk. 

COLLECTIES

 

Een pouf, een fauteuil, een canapé, een hoeksalon of een zetelbed? Tijdloos, modern of landelijk?

Demuynck collecties hebben vanalles in petto om ieders smaak te bekoren. 

MODERN

 

Hedendaagse lijnen, strakke vormen en een moderne twist zorgen voor echte eyecatchers in uw woonkamer. Alle zetels worden op maat gemaakt en ook hier primeert comfort.

LANDELIJK

 

Een sfeervolle en romantische sensatie in uw woonkamer. Ontwerpen met chique en uitnodigende lijnen waarvan de rijke en volle stoffen voor knusheid en gezelligheid zorgen.

TIJDLOOS

 

Oerdegelijke, kwalitatieve en klassevolle zetels en fauteuils. Het accent ligt op zitcomfort en sobere maar sterke designs.


 

 

ZETEL MAJA

 

Zetel Maja is een comfortabele en zeer stijlvolle oplossing voor elk interieur. Het onderste deel in de vorm van een poef zorgt voor zachtheid en comfort, en de trapeziumvormig gebogen rugleuning past zich perfect aan de wervelkolom aan, wat zorgt voor comfortabel en gezond zitten. Het moderne ontwerp geeft karakter aan elke kamer. De bijgaande afbeeldingen toont de zetel gemaakt van bouclé-stof, wat hem een uniek en lichtgewicht uiterlijk geeft.

 

Prijs: 580€

 

Afmetingen:

- hoogte: 80 cm

- breedte: 84 cm

- diepte: 73 cm

- zithoogte: 45 cm

 

 

 


 

 

ZETEL MATS

 

De Mats zetel is met zijn stijlvolle en comfortabele design een ideale toevoeging aan een moderne woonkamer. Het eenvoudige maar elegante ontwerp van de zetel doet denken aan de Scandinavische stijl, waardoor hij perfect past in moderne interieurs. De bijgaande afbeeldingen toont de zetel gemaakt van bouclé-stof , wat hem een uniek en lichtgewicht uiterlijk geeft.

 

Prijs: 580€

 

Afmetingen:

- hoogte: 80 cm

- breedte: 86 cm

- diepte: 72 cm

- zithoogte: 44 cm


 

 

 

POEF MIMI

 

Deze mooie poef is een eenvoudig Scandinavisch ontwerp en past in werkelijk ieder interieur. De bijgaande afbeeldingen toont de poef gemaakt van bouclé-stof , wat hem een uniek en lichtgewicht uiterlijk geeft.

 

Prijs: 340€

 

Afmetingen:

- hoogte: 44 cm

- breedte: 76 cm

- diepte: 67 cm

 SEE IT . FEEL IT . LOVE IT