Houten lamellen

 

Houten lamellen of houten jalouzieen  zijn een populaire vorm van raamdecoratie en zonwering. De charme van het hout weet velen te bekoren. Bovendien bestaan er zeer uitgebreide collecties in uiteenlopende kleuren en structuren. Hierdoor wordt hout niet alleen in klassieke interieurs gebruikt. In ons assortiment vindt u namelijk ook zeer moderne lamellen die niet misstaan in een trendy interieur.

 

Houten lamellen bestaan uit lamellen van een tropische houtsoort in combinatie met een stalen bovenbak. Deze wordt echter mooi bekleed met een kooflijst in dezelfde kleur als uw lamellen zodat u geen contrast krijgt tussen de verschillende materialen. Als variant bestaat er ook een mechanisme dat voornamelijk bestaat uit hout. (u kunt ook klassieke houten lamellen kopen)

 

Bij de keuze van de breedte van de lamellen kan u kiezen uit 35mm, 50mm of 65mm. Bij de keuze van een kleur en structuur kunnen wij u verder helpen. Het aanbod is immers zo divers dat u best persoonlijk kennis maakt met ronkende namen uit onze collectie zoals het Passion Wood.

 

Elektrische bediening van houten lamellen is geen overbodige luxe aangezien het gewicht van de lamellen aanzienlijk is. Hierdoor is het manueel optrekken van de lamellen letterlijk en figuurlijk zwaarder. Door te opteren voor een afstandsbediening met scrollwieletje kan u de lamellen precies orienteren zoals u wil.

Martinus Home Interiors te Asse .

Houten jalouzieen op maat:

houten lamellen kopen

Houten jalouzieen op maatMartinus Home Interiors

 

Kerkplein 3 - 1730 Asse ( Rechtover de Sint-Martinus kerk) Belgie

Tel 02.452.86.10  -  info@martinus.be  

BTW BE 0720.383.762

Open : 

dinsdag tot vrijdag : 13:30 - 18:00u

zaterdag : 10:00 - 18:00u doorlopend

zondag 14:00 - 17:00u ( eerste 2 zondagen van de maand)

Iedere 1ste donderdag v/d maand open tot 20.00u.

Wij maken ook tijd vrij om langs te komen bij u.

 

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.