Houten lamellen


STEEDS OP MAAT , HIERBIJ EEN PRIJSVOORBEELD:

BREED 140cm en HOOG  160cm (vanaf)

25MM LAMEL : €347

35 MM LAMEL : €347

50 MM LAMEL  : €317


 

Houten lamellen of houten jalouzieen  zijn een populaire vorm van raamdecoratie en zonwering. De charme van het hout weet velen te bekoren. Bovendien bestaan er zeer uitgebreide collecties in uiteenlopende kleuren en structuren. Hierdoor wordt hout niet alleen in klassieke interieurs gebruikt. In ons assortiment vindt u namelijk ook zeer moderne lamellen die niet misstaan in een trendy interieur.

 

Houten lamellen bestaan uit lamellen van een tropische houtsoort in combinatie met een stalen bovenbak. Deze wordt echter mooi bekleed met een kooflijst in dezelfde kleur als uw lamellen zodat u geen contrast krijgt tussen de verschillende materialen. Als variant bestaat er ook een mechanisme dat voornamelijk bestaat uit hout. (u kunt ook klassieke houten lamellen kopen)

 

Bij de keuze van de breedte van de lamellen kan u kiezen uit 35mm, 50mm of 65mm. Bij de keuze van een kleur en structuur kunnen wij u verder helpen. Het aanbod is immers zo divers dat u best persoonlijk kennis maakt met ronkende namen uit onze collectie zoals het Passion Wood.

 

Elektrische bediening van houten lamellen is geen overbodige luxe aangezien het gewicht van de lamellen aanzienlijk is. Hierdoor is het manueel optrekken van de lamellen letterlijk en figuurlijk zwaarder. Door te opteren voor een afstandsbediening met scrollwieletje kan u de lamellen precies orienteren zoals u wil.

Martinus Interieur te Asse .

Houten jalouzieen op maat:

houten lamellen kopen

Houten jalouzieen op maat