GESTOFFEERDE SCANDINAVISCHE STOELEN

 

Stoelen die zich onderscheiden door hun origineel ontwerp, functionaliteit en duurzaamheid.

De combinatie van modern design met een unieke vorm zorgt ervoor dat deze stoelen een sublieme en unieke charme krijgen.

 

Wij bieden een ruime keuze van gestoffeerde stoelen.

Alle modellen te verkrijgen in verschillende soorten stof en houtbeitsen.

 

De standaard uitvoering heeft gedraaide poten in Scandinavische stijl.

Andere versies van de modellen, zijn deze met metalen onderstellen (spider, cross, ski).

De metalen basis zorgt voor vele jaren stabiliteit en duurzaamheid van de constructie.

 

 

 

 

NATO EETKAMERSTOEL

 

De nato eetkamerstoel is een model met een zeer originele uitstraling. Opstaande armleuningen maken het uniek in zijn soort. In de rugleuning zit een kleine opening, de zitting is smal gehouden zodat deze perfect in het geheel past. Het comfort dat dit model biedt zal thuis op prijs worden gesteld.

 

Deze stoel in de standaard uitvoering heeft gedraaide poten in Scandinavische stijl. Andere versies van dit model, zijn deze met metalen onderstellen (spider, cross, ski). De metalen basis zorgt voor vele jaren stabiliteit en duurzaamheid van de constructie.

 

 

Prijs: 245 €


 

LIVIA EETKAMERSTOEL

 

Livia eetkamerstoel, individualisme op zijn best.

Dankzij de "lichtheid" van de vorm en het moderne design is het een meubelstuk dat met zijn stijlvolle uitstraling elk interieur zal laten stralen. 

Karakteristieke elementen van deze stoelen zijn de Scandinavische poten en de voordelen zijn onder meer een comfortabele zitting en een rugleuning die zich perfect aanpast aan de rug. De keuze uit verschillende versies van de vorm van de poten, de overvloed aan kleuren van de beschikbare stoffen en houtbeitsen maken de Livia stoel uniek...net zoals jij.

 

De stoel in de standaard uitvoering heeft gedraaide poten in Scandinavische stijl. 

Andere versies van dit model, zijn deze met metalen onderstellen (spider, cross, ski). De metalen basis zorgt voor vele jaren stabiliteit en duurzaamheid van de constructie.

 

Prijs: 205 €


 

 

 

ANDY EETKAMERSTOEL

 

Een karakteristiek element van de Andy eetkamerstoel zijn de fijne armleuningen die zich uitstrekken vanaf de zijkanten van de rugleuning. De comfortabele zitting rust op gedraaide poten in Scandinavische stijl, wat de vorm lichtheid geeft. 

Dankzij zijn eenvoud en originele uitstraling zal Andy perfect passen in elk interieur. 

 

Andere versies van dit model zijn deze met metalen onderstellen (spider, cross, ski en spark). De metalen basis zorgt voor vele jaren stabiliteit en duurzaamheid van de constructie.

 

 

Prijs: 245 €