ALUMINIUM LAMELLEN

Tijdloos en modern zijn woorden die je niet zomaar bij elkaar kan gebruiken. Toch passen ze perfect bij de omschrijving van aluminium lamellen. De horizontale lijnen zorgen voor een strakheid die nagenoeg elk interieur aanspreekt. Door het kantelen van de lamellen speelt u met de lichtinval en/of inkijk van buitenaf.  

 

De horizontale lamellen bestaan uit aluminium lamellen met een stalen bovenbak. Deze duurzame materialen verzekeren een product met een lange levensduur. 

 

De lamellen kan u kiezen in verschillende breedtes. Wij bieden lamelbreedtes aan van 16mm, 25mm, 35mm en 50mm. Hoe breder uw raam, hoe beter bredere lamellen daarbij passen.

 

Elektrische horizontale lamellen? Dit is zeker een aanrader! Er bestaan immers afstandsbedieningen die via een scrollwieletje toelaten om uw lamellen precies te oriënteren. Bovendien is een automatische bediening van uw lamellen een gebruiksgemak die zeker niet mag onderschat worden.

 

Aluminium lamellen kopen? Bij een bezoek aan Martinus Interieur in Asse wordt u op een deskundige manier wegwijs gemaakt in de veelzijdigheid van dit type raamdecoratie.

 

 

aluminium lamellen kopen


AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN BIJ VRAGEN OF VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTESEE IT . FEELIT . LOVE IT