Aluminium lamellen

Tijdloos en modern zijn woorden die je niet zomaar bij elkaar kan gebruiken. Toch passen ze perfect bij de omschrijving van aluminium lamellen. De horizontale lijnen zorgen voor een strakheid die nagenoeg elk interieur aanspreekt. Door het kantelen van de lamellen speelt u met de lichtinval en/of inkijk van buitenaf.  

 

De horizontale lamellen bestaan uit aluminium lamellen met een stalen bovenbak. Deze duurzame materialen verzekeren een product met een lange levensduur. 

 

De lamellen kan u kiezen in verschillende breedtes. Wij bieden lamelbreedtes aan van 16mm, 25mm, 35mm en 50mm. Hoe breder uw raam, hoe beter bredere lamellen daarbij passen.

 

Elektrische horizontale lamellen? Dit is zeker een aanrader! Er bestaan immers afstandsbedieningen die via een scrollwieletje toelaten om uw lamellen precies te oriënteren. Bovendien is een automatische bediening van uw lamellen een gebruiksgemak die zeker niet mag onderschat worden.

 

Aluminium lamellen kopen? Bij een bezoek aan Martinus Home Interiors in Asse wordt u op een deskundige manier wegwijs gemaakt in de veelzijdigheid van dit type raamdecoratie.

 

 

aluminium lamellen kopen
  Kolom 1 Kolom 2
     Martinus Home Interiors

 

Kerkplein 3 - 1730 Asse ( Rechtover de Sint-Martinus kerk) Belgie

Tel 02.452.86.10  -  info@martinus.be  

BTW BE 0720.383.762

Open : 

dinsdag tot vrijdag : 13:30 - 18:00u

zaterdag : 10:00 - 18:00u doorlopend

zondag 14:00 - 17:00u ( eerste 2 zondagen van de maand)

Iedere 1ste donderdag v/d maand open tot 20.00u.

Wij maken ook tijd vrij om langs te komen bij u.

 

 

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.