PLISSE & DUETTE® Gordijnen

Plissés en duette®Gordijnen  zijn producten waar je zeker eens bij stil moet staan bij de keuze van je raamdecoratie.

Kenmerkend aan een plissé gordijn is de elegantie van de profielen. Deze zijn zeer klein en daardoor uiterst gepast voor een montage in het raamkader. Ook bij speciale vormen en montage in koepels is plissé het meest aangewezen. Plissé stoffen bestaan er in veel verschillende varianten.

Het meest kenmerkende aan deze stoffen zijn de vaste plooien.

Duette®Gordijn is een plissé stof met honingraat structuur. Dit is een zeer hoogwaardige ontwikkeling aangezien wetenschappelijk kan aangetoond worden dat dit de meest energiebesparende vorm van raamdecoratie is.

 

 Net zoals bij de meeste soorten raamdecoratie, kan u met plissé zowel een vlotte doorkijk naar buiten als een verduistering als optimale privacy nastreven. Bovendien zijn er bij plissé verschillende speciale coatings voor een optimale zonwering. Aangezien plissé veel gebruikt wordt in veranda's is dat geen overbodige luxe.

 

Verras u zelf en bekijk zeker eens wat de mogelijkheden van plissé kunnen zijn in uw interieur. Bij het bezoek van Martinus Interieur te Asse kan u vast en zeker enkele leuke ideeën opdoen.  

 

 AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN BIJ VRAGEN OF VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTESEE IT . FEEL IT . LOVE IT