BOXSPRING - COLLECTIE

De collectie van de vernieuwde Axelssøn boxspring neemt je elke nacht mee naar de bestemming van je dromen. Van het rustieke Chester over de hippe straten van Berlijn naar het romantische Rome, de collectie -volledig van Belgische makelij- biedt modellen naar ieders smaak en stijl. Axelssøn voert je zélfs mee naar the city that never sleeps,kies nu je boxspring van je dromen.

Kom zeker eens langs bij Martinus Interieur in Asse voor het aanschaffen van een boxspring.

boxspring kopen

Boxspring kopen

 

Een boxspring is opgebouwd uit honderden kleine veren die zorgen voor maximale ondersteuning van je lichaam en een uitstekende ventilatie. Beide zijn onontbeerlijk voor een gezonde nachtrust.

Standaard zitten er de grote metalen veren in , dit kan ook worden vervangen door pocketveren. 

Er is keuze tussen drie verschillende hoogtes van de boxspring.

Elektrisch kan ook natuurlijk.

een boxspring kopen? Vraag ons advies  bij de zoektocht naar jouw ideale boxspring!
Bijpassende matrassen

Voor het hoogste slaapcomfort kies je een kwalitatieve matras. Laat je door ons adviseren  bij het kiezen van het perfecte type. Een stevige 'Monte Carlo' of een knusse 'Virgo' of liever een gestoffeerde matras gecombineerd met topper? Voor elk wat wils!

Hoofdborden

Het hoofdbord van je bed is de blikvanger van je slaapkamer en maakt je inrichting compleet. Kies uit 12 designs, waaronder Utah, Chester en Copenhagen, de drie nieuwkomers in de Axelssøn-lijn. Onze stoffencollectie biedt een waaier van mogelijkheden voor die extra persoonlijke touch: combineer je favoriete stijl met een kwalitatieve stof in de kleur van jouw voorkeur.


STOFFEN & KUNSTLEDERS

Kleed je hoofdbord aan met een kwaliteitsstof in de kleur van jouw voorkeur en leg persoonlijkheid in je slaapkamerinterieur.

Je kan kiezen uit 48 stoffen en 12 lederlooks en dit allemaal aan dezelfde prijs, dus niet dat nu net jouw keuze de duurste is. Deze stalen hebben we in de winkel liggen , ieder staal is ongeveer 45x65cm dus groot genoeg om je keuze te maken.

Pootjes

 

Kies de vorm, kleur en uitvoering van de pootjes van je nieuwe bed en maak zo het plaatje af. Je kan kiezen tussen ronde, vierkante, blok of metalen poten. Hou rekening met de uiteindelijke hoogte van je bed! 50 à 60 centimeter (hoogte boxspring en matras incl.) is ideaal voor comfortabel in- en uitstappen.